Lichaamstaal

Lichaamstaal kan je inzetten als Training of Workshop om samenwerking en écht contact leuker en beter te maken. In het bedrijfsleven of in het onderwijs. Ook voor Teambuilding is het een geweldige toevoeging als het gaat om communicatie, saamhorigheid en vertrouwen. Voor een praatje op maat als Gastspreker kan je ons ook altijd bellen.

IK ZIE WAT JE ZEGT

Geef jezelf een strategisch voordeel door te leren zien wat er écht gezegd wordt en voorheen verborgen bleef. Ontdek de signalen van een lichaam en een gezicht en leer herkennen wat deze signalen betekenen. Zo geef je jezelf een voorsprong in contact, samenwerking en communicatie. En kan je ook nog leren een leugentje te ontmaskeren!

Download Lichaamstaal

Deze trainingen en workshops bieden we ook aan voor het onderwijs.

Als je praat, praat je met je hele lichaam. Dat is voor iedereen heel persoonlijk; het geeft je verhaal karakter en het vertelt meer over je gevoel en emoties. Lichaamstaal is een taal die we allemaal spreken en 90% van wat we vertellen. De communicatie via technologie zorgt ervoor dat we elkaar steeds minder goed kunnen lezen. Lichaamstaal is echter zo’n krachtig en belangrijk deel van onze menselijke interactie. Zeker als we anderen iets willen leren! 

Download Lichaamstaal Onderwijs

Neem contact op