Wie we zijn

Ons verhaal begint in de media- en reclamewereld. Waar we vooral de verhalen van anderen zo mooi mogelijk moesten verpakken om de aandacht te verdienen van het grote publiek. Zo hebben we aan den lijve ondervonden dat communiceren niet gaat om overtuigen of vertellen maar vooral om kijken en luisteren. Naar wat mensen bezighoudt en wat ze te vertellen hebben.

De nieuwsgierigheid naar mensen en wat ze te vertellen hebben heeft ons samen gebracht. En ervoor gezorgd dat we onszelf weer opnieuw zijn gaan uitvinden. Zo hebben wij onze grenzen verlegd en onze talenten ontdekt. Ons hele verhaal is nu: The Workz.

Voor ons is communicatie nog altijd hetgeen dat ons verbindt maar inmiddels noemen wij het liever praten. Want praten is zoveel meer dan alleen iets vertellen. Voor praten moet je kunnen luisteren en de tijd nemen. En vooral weten wie je bent en waar je staat. Bij The Workz willen we zorgen voor meer en écht contact, deuren openen en aanzetten tot denken. Steeds opnieuw leren kijken naar onszelf en onze omgeving. Door samen te praten kan je elkaar inspireren en kom je tot nieuwe gedachten. En als je elkaar verstaat is alles mogelijk!

Het Team

Wij geloven in verbinding, in iets betekenen voor elkaar. The Workz is een verzameling van betrokken, bijzondere, professionele mensen die de moed hebben om over de horizon te kijken en zich niet laten belemmeren door traditionele conventies. We kijken verder dan onze neus lang is en leren ook jou je grenzen te verleggen, en die van de organisatie. Het zijn ondernemers, kunstenaars, mediaspecialisten en creatieve denkers. Met een sterk persoonlijk leiderschap, die samen, met jou en met elkaar, creëren en delen. Zij zijn met zorg geselecteerd. Niet alleen om wat ze hebben bereikt maar zeker ook op karakter en mentaliteit.

Maartje Symons

Oprichter/eigenaar Maartje is een gedreven en betrokken trainer en coach en altijd op zoek naar ‘het verhaal achter het verhaal’. Dat wat vaak verborgen en onuitgesproken blijft. Ze zet al haar kennis, gevoel en (eigen) ervaring in om communicatie zo eigen en oprecht mogelijk te maken.

Raymond Oostveen

Als creatief is Raymond altijd op zoek naar nieuwe ideeën en het verleggen van grenzen. Hij helpt je stil te staan bij jezelf en jouw eigen kracht en talent. Niet altijd makkelijk en leuk, wel altijd leerzaam en vormend. Hij laat je spelenderwijs verwonderen door je eigen verhaal.

Bas van Teylingen

Bas is altijd op zoek naar écht contact en verbinding. Met beide benen op de grond en vaak in combinatie met humor en creativiteit. Zijn specialisaties zijn Systemisch werken (Familie en Organisatie opstellingen) en Geweldloze Communicatie (NVC).

Nick Walker

Nick is tweetalig en vloeiend in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Hij is een zeer ervaren trainer met een creatieve en interactieve aanpak. Hij gebruikt zijn artistieke achtergrond om de taaltrainingen visueel, fris en op een leuke manier aan te pakken.

David Chislett

David was een radio, TV, print en online journalist, voornamelijk freelance of vanuit zijn eigen onderneming. Hij traint bedrijven in creativiteit en is actief als taaltrainer waarin hij zijn brede achtergrond in verschillende media alsmede zijn eigen creativiteit meeneemt.

Maartje van Amelsfort

Maartje is een ervaren trainer met een passie voor menselijke ontwikkeling. Haar trainingen kenmerken zich door interactie en speelsheid. Zij heeft een native Engels niveau bereikt door haar internationale leven en carrière, evenals haar masters in American Studies.

Marieke Smids

Marieke is communicatiewetenschapper en storyteller met een achtergrond in theater. Zij specialiseert zich in de kracht van storytelling voor het versterken van persoonlijk leiderschap en helpt je bij het vertalen van een idee naar een goed verteld verhaal.

Amie de Jeu

Amie is Amerikaanse en spreekt zowel vloeiend Engels als Nederlands. Zij is een zeer ervaren taaltrainer en coach. Ze is betrokken, praktisch en richt zich op het vinden van de kern. Amie is gespecialiseerd in leadership, inter-personal skills en communication issues.